Ons bedrijf

Exclusive Marketing is een marketingbureau met de focus op online adverteren. In de snel veranderende wereld van online marketing zijn wij op de hoogte van de laatste trends en daarmee van alle markten thuis.

Bovenaan komen in de resultaten van Google of opvallen op Social Media? Samen met jou zorgen wij ervoor dat jouw wensen werkelijkheid worden. Geen mooie praatjes, maar concreet online effect om je te helpen naar de volgende stap in jouw bedrijf. Wij staan voor een persoonlijke samenwerking. We werken resultaatgericht en delen altijd de resultaten open en transparant.

werk op locatie

Onze mensen

Dit zijn de mensen die jou gaan helpen om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen

Rick Waardenburg – Online Marketeer

Ik ben Rick Waardenburg. Al tijdens mijn studie Ondernemerschap & Retail Management ben ik bezig met ondernemen. Ik heb een groot online platform opgezet en later ook webshops, waarvan er enkele nog steeds actief zijn. Inmiddels werk ik al een aantal jaar als online marketeer. Door de ervaring die ik heb opgedaan weet ik heel goed hoe belangrijk online marketing is voor bedrijven en hoe je een bedrijf kan laten groeien door goede online marketing. Het is geen statisch gebeuren: online marketing gebeurt in een dynamische omgeving. Je moet op de hoogte zijn van alle nieuwe trends en ik volg dan ook regelmatig cursussen om mijn kennis up-to-date te houden.

Amy van der Lee – Online Marketeer

Ik ben Amy van der Lee en ben 24 jaar oud. Op dit moment ben ik student aan de Universiteit van Tilburg, ik doe de studie bestuurskunde. Compleet tegen mijn studie in, is in de afgelopen tijd mijn interesse voor online marketing ontzettend gegroeid. Ik geloof dat online marketing de toekomst heeft. Dit ben ik voor het eerst tegen gekomen in mijn huidige baan, waarbij ik gebruik heb gemaakt van advertenties op Facebook en Instagram. Het bereik wat advertenties op social media kunnen hebben, is ongelooflijk en daarmee zijn de mogelijkheden ook eindeloos. Ik kijk er naar uit om bij Exclusive Marketing mijn kennis over online marketing uit te breiden.

Wil jij je bedrijf naar het volgende niveau tillen?

Wij kijken er naar uit om samen met jou aan de slag te gaan!

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP